Залози на Германия – Италия

Italia - Alemania
Германия срещу Италия лесно може да се определи като най-голямото дерби на четвъртфиналния етап на Евро 2016.

За втори пореден път италианците участват в най-голямото дерби на кръга. На осминафиналите „Скуадра Адзура“ се изправи срещу шампиона от последните две Европейски първенства Испания. Италианците не само спечелиха, ами и го направиха по един меко казано впечатляващ начин. Играта на италианците беше перфектна във всяко отношение, а желанието им за победа – безгранично.

Днешното изпитание пред играчите на Антонио Конте също далеч не е за подценяване. След като се изправиха срещу действащия европейски шампион, днес ще го сторят и срещу действащия световен шампион. Германците извървяха пътя си до четвъртфиналите убедително, но истината е, че не срещнаха сериозни съперници по своя път. Единствено Полша може да се нарече по-сериозен съперник, но пък в този мач отборът на Йоги Льов не успя да победи. Победите на Германия са срещу Украйна, Северна Ирландия и Словакия.

Мнението на повечето специалисти е, че играта на Германия сега е далеч от играта им преди две години на Световното първенство. Ако италианците повторят представянето си от предния мач, те имат огромни шансове да победят. Нашата прогноза за този сблъсък е залог за продължаване на Италия към полуфиналите, коефициентът за което е 2.50 в Bet365. В същото време коефициентите за редовното време са:

Германия – 2.25
Равен – 3.00
Италия – 4.00

Pin It