William Hill Link

William Hill Alternative link

Most be fogunk mutatni Önnek az egyik legnépszerűbb és legrégebbi bukméker a világon. William Hill foglalkoznak sportfogadásokkal, mielőtt az Internet létezik, de ők voltak az elsők között, akik fejlesztették online platformot és egyéb innovatív online megoldásokat. Ez a fogadó iroda mindig is szívesen dolgoztak magyar ügyfelekkel, ez így van most is, minden nehézség ellenére. Miután a Szerencsejáték Rt. betiltotta a fogadói weboldal elérését, ők is kénytelenek voltak alternatív link létrehozására, hogy a magyar ügyfelek tudjanak elérni az oldalt.
Itt mutatjuk Önnek alternatív linkek aktuális listája:

William Hill bónusz új ügyfeleknek

Az William Hill elég exkluzív bónusz ajánlattal rendelkeznek új magyar ügyfelek számára. Ők 100% -osan fedezik a fogadott összeg mértéket (100 dollár-ig) bónuszként és ez az összeg azonnal megkapható és lejátszható (fogadható). A bónusz pénzösszege így lehet kivenni a fogadóiroda ügyfelei számára, hogy le kell fogadni négyszer a bónusz összeg + a pénzbetét. Pl. ha Ön fogad 100 dollár-ral és 100 dollár-t kap bónuszként, csak akkor lehet kivenni a pénzét, ha már az összeg 800 dollár négy különböző fogadásból. Ez egy kicsit nehézkes megoldás a pénz kifizetésre a többi fogadó irodához képes, de ha Ön biztos benne a sport tudásában, akkor nyugodtan használhatja ezt a fogadó weboldalt.

Befizetések, pénzfelvételek, kifizetések a William Hill-en

William Hill alternative urlA William Hill azért sorolható a kedvenc fogadó irodák közé a magyar ügyfelek számára, mert rengeteg lehetőséget kínál különböző pénztranzakciókról. Azon kívül nem számol fel jutalékot sem a befizetésekre, sem a pénz kifizetésekre. A nyereményeket nagyon gyorsan kidolgozzak és a pénz ugyan oda küldik, ami használható volt a befizetésnél – lehet bankkártya vagy valamelyik elektronikus pénztárca és ez mind 24 óra alatt. Itt ajánljuk a magyar ügyfelek számára néhány tranzakciós módszer:

  • Visa, Mastercard
  • Instadebit
  • Click2Pay
  • Entropay
  • PaySaveCard
  • UseMyBank / UseMy Funds
  • EcoCard / EcoPayz

Mire lehet fogadni a William Hill-en?

William Hill lehetőséget ad fogadni az összes sporteseményre a világban. Mivel ez egy Egyesült Királyság-béli fogadó iroda, így rengeteg angol, skót és ír sporteseményre is fogadhat, de a fogadó iroda gondoskodik a külföldi ügyfelekre is, sok más sportesemény is áll a rendelkezésükre.

William Hill mobile app android download

William Hill kínálnak nagyszerű mobilverziókat Blackberry-re, Android-ra és Iphone-ra. Velük könnyen lehet megismerkedni, elég, ha csak belép a weboldalon és máris használhatja. Természetesen itt is ez mobil alternative links segítségével történik, de ha már egyszer bent van, fogadhatja bármilyen sporteseményre, mintha otthon lenne a számítógép előtt.

Pin It