Unibet

 

Betfair с лиценз за България и €30 бонус !!!

Unibet
Unibet оперира с над 4 милиона клиенти в повече от 100 страни от целия свят. След превеждането на сайта им на български език букмейкърът става много популярен и използван в нашата страна. Букмейкърската къща предлага разнообразни залози на около 500 различни събития, които обхващат почти всички спортове.

Техните коефициенти са доста конкурентни и удовлетворяващи, най- вече във футболните лиги, където Unibet се опитват да се наложат и да получат предимство пред други познати букмейкъри. През 2009 година компанията грабва наградата за Най- добър букмейкър в Европа. Те засягат силно сферата на спортните залози и залози на живо, като се предлага богат избор от разнообразни спортни събития, голяма част от тях пряко предавани на живо. 

GD Star Rating
loading...

Други опции за залагане: Покер, Казино, Бинго, Табла, Игри.

Методи за депозит и разплащане:
Moneybookers, Neteller, кредитни карти (Visa, Mastercard, Eurocard), Банков превод, Western union, Пощенски запис, Чек.

Валути за залагания: BGN, USD, GBP, EUR.

Спортни Залози: Футбол, американски футбол, голф, бейзбол, баскетбол, плажен волейбол, кучешки надбягвания, дартс, бокс, крикет, конни надбягвания, хадбал, хокей на лед, моторни съзтезания, ръгби, водна топка, волейбол.

За компанията
Фирма Unibet Ltd Лиценз: Обединено кралство Малта
Телефонен номер за контакт: +44-208-605-4321
Причините да се присъедините към голямото семейство на Unibet са много особенно ако вашите залози са насочени към европейския футбол. Сайтът е много приятен и опростен, а обслужването на клиенти е денонощтно и има набор от езици. Залаганията в Unibet могат да се извършват през техния сайт www.unibet.com и чрез мобилен телефон.

Посетете букмейкър Unibet и направете заключението си. Компанията е член на Европейската асоциация за залаганията и може би е един от най- големите частни букмейкъри в Европа и по същество на скандинавските пазари. Букмейкърската къща е в списъка на Стокхолмската фондова борса и всички показатели предполагат, че организацията е финансово стабилна. Уебсайтът на Unibet е много опростен и удобен за потребителя, а страниците му се зареждат с изключителна бързина. Букмейкърът е сред най- добрите по покритие и разнообразие на футболни залози. Покриват лиги от цял свят, включително и по малките лиги, младежки лиги и дори плажен футбол. Те са спонсор на европейските грандове Манчестър Юнайтед и Барселона. В индустрията на онлайн залаганията не е толкова просто само да се предлагат залози на различни спортове и игри а трябва да се прави добре. А Unibet със сигурност ви предлагат високо качество на услугите използвани от вас и е отличен с множество награди като Букмейкър на годината. Сайтът притежава и чат на живо на български език, където можете да зададете вашите въпроси и да получите информация за всичко което ви интересува. Като цяло Unibet е букмейкър от топ ниво в Европа и работи непрестанно за изграждане и поддържане на доброто си име.

Unibet logo

Unibet, 3.9 от 5 на базата на 19 гласа
Pin It