Unibet link

Unibet Alternative link

Unibet az egyik legjobb fogadóirodák a világon. Évekkel ezelőtt ez a weboldal főleg játékgépekkel, videó pókerrel és más kaszinó játékokkal foglalkozott, de most már a sportfogadói rész és az online póker ennek a weboldalnak nagy büszkeségei. A fogadó iroda a néhány fejlesztő cégnek együtt működésének köszönheti a nagy fejlődés a kínált szolgáltatásokban. Ezt bizonyítékként szolgál az a tény, hogy 2014-ben a weboldal megnyerte a „Legjobb fogadóiroda“ díjat az „International Gaming Awards 2014“ díjátadáson. Ez történt a következő évben is.
A mi fogadóiroda bemutatkozásunk a nagy sportfogadási siker miatt főleg fogadási tevékénységet fogja bemutatni, de a póker és kaszinó lehetőségekről is lesz majd szó.

Alternatív link

Mint a többi fogadó weboldalnak, így az Unibet eredeti doman-je is blokkolva van és csak alternatív link segítségével be lehet lépni a weboldalra. Azok a következők:
A blokkolt fogadó weboldal hivatalos domain nevei most:
unibet.be = munibet.de = unibet.ee = hu1.unibet.com = unibet.ro = unibet.co.uk = unibet.eu = unibet.com

Az Unibet fogadóiroda kulcsfontosságú előnyei

Unibet magyar

  • gazdag sportfogadási ajánlattal rendelkezik és a szorzói jobbak a többi fogadóirodáknál.
  • kaszinó részlegnél az ügyfelek egyenesen a keresőből tudnák, játszani vagy le tudják tölteni az erre fejlesztett alkalmazást.
  • többnyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik, mellyel élő chaten is kommunikálhatunk a hét minden napján, napi 24 órában.
  • az utóbbi években nagy póker versenyeket szerveztek Európa nagyobb kaszinó termeibe és a póker részlegen szerveznek versenyeket csak magyar játékosok számára.

Mennyire biztonságos az Unibet?

Unibet az egyik skandináv iroda közé tartozik, amelyik megengedte, hogy külföldi ügyfelek is részt vegyenek a fogadásokon. Régen a fogadóiroda többsége svéd és dán ügyfél volt, de mára ez megváltozott, most nagyon sok más európai országokból is fogadnak ügyfelek, beleértve Magyarországról is. A SSl titkosítási rendszer nagy biztonságot nyújt ahhoz, hogy az ügyfelek nyugodtan játszhassanak minden egyes pillanatban.
A garantált biztonság vonatkozik az alternatív linkekre is, mivel nincs különbség hogy az eredeti domejnről vagy az alternatív linkeken keresztül lép be a saját fiókjában. Ezek a linkek csak azért vannak létrehozva, mert Szerencsejáték Rt. nem engedélyezte a sportfogadói weboldal működését.

Futball fogadáson az Unibet-en

Mint skandináv sportfogadó iroda, az Unibet nagyobb figyelmét fordít a svéd, norvég és a finn foci bajnokságra, de azt nem jelenti, hogy a többi európai bajnokságok nem szerepelnek benne. Sőt, itt lehet fogadni az összes mérkőzésre a magyar bajnokságon.
Ahogy már említettünk, ennek a fogadóirodának szorzói nagyobbak, mint a többinél, ami azért elég jó hír a fogadni vágyó ügyfeleknek. Az oldalon találkozhat ázsiai hendikep-fogadásokkal is. Általában több játék lehetőséget kínál egy játékra, és ha fontos a mérkőzés, ez növelheti az egyes szorzókat. Naponta több tucat eseményre lehet fogadni, mert nagyon széles erre a kínálat.

Kifizetési lehetőségek és kivétel gyorsasága

A pénzbetétet a játék számlájára közvetlenül bankátutalással vagy bankkártyával lehetséges megvalósítani. De használhatja néhány elektronikus pénztárcát is, mint Skrill és Neteller. Ha azokat szeretne használni kifizetésre, akkor a pénz 24 órán belül ott lesz a fiókjában, de ha banki átutaláson szeretne kivenni a pénzét, akkor ezt néhány munkanapot veheti igényben.

Az Unibet mobil alkalmazása

A játékos tömeg a fogadó oldalon igény tartott egy mobil alkalmazásra és a fogadó iroda ezt meg is tejesítette. Az alkalmazást le lehet tölteni ingyen és lehetőséget ad fogadni majdnem 10000 sporteseményre, kaszinó játékokra vagy póker játszmákra. A mobile alkalmazás Android és iOs barát, úgyhogy mindegy milyen okostelefonja van az ügyfélnek.

Unibet bónusz rendszere

Minden egyes új Unibet ügyfél kap bónuszt. Ez nagyon egyszerűen működik – az ügyfél az első sportfogadásánál kap 50$. Maga a bónusz megfelel a fogadott összeg felső mértékére – 50$. Részleteket a szabály teljes leírásáról a fogadó weboldalon lehet elolvasni.

Pin It