Sportingbet Link

Sportingbet elérése

Sportingbet az egyik legnagyobb bukméker a világban, gazdag fogadói kínálattal. Rengeteg sportesemény szorzókkal rendelkeznek és minden egyes eseményre többféle módon lehet fogadni. A szorzók magasabbak a többi fogadóirodánál, így az ügyfél bázisuk gyorsan növekszik.

Kik a Sportingbet?

A Sportingbet fogadóiroda 1998 –ban alakult és azóta az egyik leggyorsabban fejlődő fogadóiroda a világban.
A fogadóiroda weboldalát 1998-ban fejlesztették ki, azóta megvásároltak néhány fogadóirodát, amelyeket besorolták a szerkezetébe. A legnagyobb fogadóirodák közé, amelyeket megvásárolt, a SportingOdds.com weboldal tartozik. A nagy erőfeszítések köszönhető, most a Sportingbet az egyik legnagyobb fogadóiroda a világban.

Miért nem tudunk belépni a Sportingbet online oldalra?

Sportingbet.hu alternative linkHa Ön már megpróbált belépni a fogadóiroda hivatalos weboldalára és nem sikerült, ez ne az Ön hibája. A probléma a Szerencsejáték Rt.-ben keresendő, ők letiltottak a weboldal elérését Magyarország területéről. De ne essen kétségben, mint a többi fogadó weboldalnak, itt is alternatív link segítségével be lehet lépni a weboldalra, amelyiket a Sportingbet fejlesztett olyan országok számára, ahol blokkolva van az eredeti oldal.

Sportingbet regisztráció – bónusz rendszere

A Sportingbet fogadási oldalon az ügyfél az első sportfogadásánál kap 50 eurót bónuszként. A bónusz fogadási összegként szerepel, és ha Ön nyer azzal, akkor a szabály azt, hogy Ön csak a tiszta nyereséget kapja, más szóval, ha a fogadási szorzója 2,50 és nyer, akkor Ön 100 dollárt kap.

Fogadás lezárása

Még egy érdekes dolgot kínál a Sportingbet mobile alkalmazás az ügyfeleinek – fogadás lezárása mielőtt a sportesemény véget ért. Ez azért is jó, mert lehet kiszállni idő előtt és nyerni, ha a fogadás jól megy, vagy időben kiszállni és minimálisát veszíteni, ha a fogadás nem így alakul, ahogy az ügyfél elképzelte.

Élő adások

A fogadóiroda évente 8500 élő adás közvetít évente. Ahhoz, hogy Ön is tudja ezeket megnézni és rész venni a fogadásokban csak azt kell, hogy be legyen jelentkezve a saját fiókjában és fogadni valamelyik élő sporteseményre (24 órán belül). Természetesen, rendelkeznie kell valamién pénzösszeggel a számláján is.
Az élőadások kötött leggyakrabban szerepelnek foci, tenisz, lóversenyek, kosárlabda, röplabda, kézilabda, sznuker, stb.

Miért ajánljuk a Sportigbet sportfogadó weboldalt?

Első sorban az élőfogadások lehetősége miatt, mert bármikor lehet fogadni egy élőben közvetített eseményre és bármikor lehet kiszállni abból. Nagyon fontos az ügyfeleknek a jól fejlesztett felhasználói felület és a szép grafikai design a weboldalon. A fogadóiroda folyamatosan kínál különböző akciókat, főleg VIP programok törzsvendégeknek.
Sportingbet az egyik legnagyobb név a fogadó iparban, nem fog tévedni, ha velük fogad.

Pin It