Лото 6 от 47

Числа

1-во Теглене

Числа:

Джакпот:

Генерирай числа

"Лото 6 от 47"

"Лото 6 от 47" е една от многото игри на Националната лотария. Тази игра бе пусната за първи път през 2014 г. и предлага на участниците в нея джакпот за два милиона лева, които обаче не се изплащат само в кеш, а в кеш + предметни награди.

Теглене на играта има всеки ден, а цената на един фиш е 2 лв.

Как се играе "Лото 6 от 47"?

Участието в играта "Лото 6 от 47" става след попълването на фиш, в който трябва да си изберете 6 числа от 1 до 47, като имате възможност и да маркирате полето “Случайни числа“. В такъв случай, вашите числа ще бъдат избрани на случаен принцип. Фишът за попълване включва още и избор на дните, в които ще играете. Един фиш за едно теглене струва 2 лв.

Тегленето на числата можете да гледате всяка вечер в 19:00 ч. в ефира на Нова Телевизия.

Печалби в "Лото 6 от 47"

При уцелването на 2 или повече числа, вие ще си спечелите награда, както следва:

  • 2 познати числа - 2 лв. награда
  • 3 познати числа - 4 лв. награда
  • 4 познати числа - 40 лв. награда
  • 5 познати числа - 5 000 лв. награда
  • 6 познати числа - дкакпот за общо два милиона лева, в който са включени пари в брой, къща, спортен автомобил и безплатна почивка за 10 дни

Освен печалбите от основното теглене, можете да спечелите и от бонус играта “Пари на мига“. С всеки ваш фиш, вие получавате 5 бонус числа, които могат да ви донесат допълнителна награда в размер на до 100 000 лв. На самия фиш има изписани 5 числа и, ако някое от вашите числа съвпада с число, което е представено във фиша, вие печелите наградата, която е изписана под въпросното число.

Освен това, по подобие на игрите на Българския спортен тотализатор, и играта "Лото 6 от 47" има Втори шанс, в който се предлагат още нови печалби. Ако фишът ви е губещ, просто го регистрирайте в страницата на Националната лотария, чрез СМС на номер 1077 или чрез обаждане на 0700 42 100. Също така, една от възможните печалби, които може да ви се падне от бонус играта “Пари на мига“, е “Участие в жребия за Телевизионните игри“. В такъв случай, отново трябва да регистрирате фиша си чрез един от тези изброени три начина.

Регистрацията на непечелившите билети ви носи още и специални ВИП точки, с които ще получавате ексклузивни ВИП промоции и участие в различни тегления и игри.