Кой ще бъде „Лестър“ в Шампионската лига

Шампионската лига са много по-добри от тези на Лестър

Винаги е било забавно да залагаме за аутсайдерите в Шампионската лига или в някой от другите големи турнири. Можете да намерите абсурдно високи коефициенти за такива отбори, въпреки че залогът ви би се прием като нелеп от много от онлайн залагащите.

Всички знаем за огромната грешка, която допуснаха букмейкърите с даването на толкова голям коефициент за Лестър за титла в Англия. Голям коефициент ще получите и за титла на Лестър в Шампионската лига, макар че със сигурност този път букмейкърите няма да се излъжат да вдигнат мизата до 5001.00.

Големите букмейкърски къщи като Bet365 и Betfair поставиха 101.00 коефициент за триумф на „Лисиците“ в Шампионската лига. Това означава, че титлата на Лестър все пак не е много вероятен изход, но е възможен такъв. Ако запазят най-добрите си футболисти като Марез и Варди, те могат да бъдат фактор отново, още повече като имаме предвид факта, че ще бъдат поставени под номер едно в групата си.

Може ли най-накрая Атлетико Мадрид да спечели трофея?

Шансовете на Атлетико Мадрид да спечели финала на Шампионската лига са много по-добри от тези на Лестър според букмейкърите. Играчите на Диего Симеоне все пак са определяни като аутсайдери, въпреки че достигнаха до два финала от 2014 г. насам. И двата бяха загубени от Реал Мадрид. Ако Симеоне заздрави отбора с необходимите играчи, отборът му може да се окаже достатъчно добър, за да преодолее най-накрая последното стъпало. Техните шансове се оценяват на 17.00 от Bet365.

Като казахме Реал Мадрид, те са вечни фаворити за титлата. Техният коефициент обаче си остава много добър – 5.50 – което ги прави трети фаворит след Барселона и Байерн Мюнхен.

Pin It