Efbet поддръжка на клиентите

efbet.com

Като букмейкър, чиято мисия е винаги да работи в полза на клиентите си, Efbet са изградили надеждна е ефективна система за поддръжка на клиентите, която включва три отделни звена:

Чат на живо
Имейл поддръжка – support@efbet.com
Телефон – 0700 20 788

Поддръжката чрез чата на живо се изгради през последните години като основен начин за връзка между играчите и букмейкърските компании в световен план, затова и в тази статия ще спрем вниманието си основно върху този метод. Той е доказано най-бързият и най-удобният за играчите. А и за останалите няма какво толкова да се коментира – просто напишете на имейла проблема или запитването си или се обадете на телефонния номер, където операторът ще ви насочи в правилната посока.

Какво представлява чата на живо?

Бутони за стартиране в чата на живо ще откриете най-горе и най-долу в страницата – точно над полетата за логин има иконка и текст “Чат“, както и в дъното на сайта, където е поместена информацията за компанията.

След това, платформата за чат на живо ще се отвори в нова страница на вашия браузър. Преди да започнете чата със служител от отдела за обслужване на клиенти, първо трябва да попълните няколко полета:

Името ви
Потребителското име (ако все още нямате регистрация, оставете това поле празно)
Отдел – Тук трябва да изберете в каква сфера ще бъде въпросът ви, за да може системата да ви свърже със специалист в конкретната област. Опциите са Бонуси/Промоции, Проблем с логин, Верификация, Депозит, Теглене, Залози/Правила, Технически проблем, Друго. Ако темата на разговор не попада в нито една от конкретните категории, просто изберете “Друго“ и готово.

Накрая, натиснете върху “Разговор“, след което ще бъдете прехвърлени към друга страница – страницата на същинския чат.

Чат на живо - support Efbet

Ако в дадения момент са се натрупали много клиенти, желаещи да комуникират със специалистите на Efbet, възможно е да се наложи да почакате малко, но обикновено до една или максимум две минути служител на компанията се свързва с вас.

Чатът на живо е онлайн денонощно, така че по всяко време можете да го използвате.

Все пак, препоръчваме ви преди да започнете чата на живо да отворите страницата “Въпроси и отговори“ и да проверите дали вашият проблем няма да намери своето решение там. Този раздел включва десетки въпроси и отговори и обхваща именно тези теми, които най-често създават въпросителни в играчите и ги карат да търсят помощта на екипа на Ефбет.

Ако обаче “Въпроси и отговори“ не съдържа отговор на вашия въпрос, винаги можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти и да получите помощ от любезните и добре обучени специалисти на Efbet.