Как да се регистрирам в Ефбет?

www.efbet.com

Ако след прочитането на нашия анализ на Efbet сте решили, че си заслужава да откриете сметка в този букмейкър, прочетете следващите редове и ще разберете с подробности как може да стане това.

Създаването на акаунт в Ефбет става чрез попълване на формуляр. За да достигнете до него, трябва да отворите от браузъра си сайта на букмейкъра и да натиснете върху жълтия бутон “Регистрация“, който е позициониран в дясната част на екрана. Ако не се намирате в основната страница на сайта, а в някой от разделите му, бутонът за регистрация ще откриете в горната дясна част на сайта, където се намират и полетата за логин.

Формулярът е три етапа:

“Данни за акаунта“
“Лични данни“
“Депозит“

Първият етап изисква от вас да попълните информация за бъдещия ви профил – какво потребителско име желаете да използвате, паролата, с която ще се логвате (между 6 и 20 символа), код за сигурност (поне 4 символа), валиден имейл адрес. Също така, трябва да маркирате със стикче, че сте навършили пълнолетие и че сте съгласни с правилата и условията на компанията и с политиката й за защита на личните данни. Има и поле за въвеждане на промо код, но него можете да оставите празно, тъй като ще получите така или иначе бонусът за нов клиент на Ефбет в размер на 100 лв.

Регистрация в Efbet

Във вторият етап – “Лични данни“ – трябва да въведете адрес, националност, език, пол, телефонен номер, три имена, дата на раждане, номер на личната карта и валута (валутата на акаунта ви може да бъде български лев, евро, долар и турска лира).

Как да се регистрирам в Ефбет

След като сте преминали през първите два етапа, компанията ще изпрати писмо на упоменатия ваш имейл адрес, което съдържа линк за активиране и информация за бонуса.

След това, системата автоматично ще ви пренасочи към третия споменат етап – “Депозит“ – но него можете да го прескочите, ако не желаете да депозирате в този момент. Депозит можете да направите когато пожелаете, а повече информация за това как се прави и какви са методите, прочетете в Efbet депозити и тегления.

Верификация на акаунта

Искаме да ви наблегнем на важността от попълването на коректна информация относно вашите лични данни по време на регистрацията, тъй като на по-късен етап служителите на компанията ще поискат от вас да направите верифициране на акаунта си – обикновено, това се случва, когато заявите за първи път желание за теглене.

Верифицирането на акаунта представлява изпращане на сканирано копие или ясна снимка (и в двата случая, изображението трябва да е цветно) на вашата лична карта и от двете й страни.

Ефбет кара потребителите си да верифицират акаунта си поради две причини: първо, това е част от изискванията на Държавната комисия по хазарта, и, второ, това е предпазна мярка с цел защита на потребителите, така че да е сигурно, че не се опитват трети лица да изтеглят парите ви.