Efbet Кеш Аут

www.efbet.com

Спирането на залог вече е възможно не само в най-големите международни сайтове, но и в българския букмейкър Efbet. Тази функция, позната още и с английското си име Cash Out, ви дава възможността да сложите край на направените си залози по всяко време и по този начин да си гарантирате някаква възвращаемост.

Възвращаемостта може да бъде както положителна, и отрицателна:

Положителна ще бъде, ако текущият коефициент на залога е по-нисък от този, при който вие сте поставили залога. Например, заложили сте за победа на Григор Димитров преди мача и сега той води с 2-0 сета. Естествено, коефициентът за него към този момент ще бъде по-нисък от коефициента преди началото на мача. Ако изпитвате съмнения дали Григор ще успее да затвори мача, можете да затворите залога си сега и да вземете печалба, много близка до тази, която щяхте да спечелите в края на залога.

Отрицателна ще бъде в обратния случай – ако текущият коефициент е по-висок от коефициента, при който е поставен залога. Например, заложили сте за победа на даден футболен отбор, но той губи с 1-0 и е тотално надиграван от противника. Ако не виждате как отборът ви ще направи обрат, отново можете да затворите залога и да вземете сума, която ще е в по-малък размер от размера на поставения залог, но поне ще бъде по-висока от 0,00 лв., колкото ще получите, ако изчакате края на мача и залогът продължи да бъде губещ.

Ефбет Кеш Аут

Както виждате, тази сравнително нова за букмейкърската функция има много приложения и поради това все повече играчи проверяват дали е достъпна в даден букмейкър, преди да си направят регистрация в него.

Как да затворим залог в Efbet?

За да използвате функцията Кеш Аут, трябва да имате поставен залог на пазар, за който Efbet предлага функцията.

След това, трябва да кликнете върху “Моите Залози“ бутона, който ще откриете при вашия фиш със залози.

Ако Кеш Аут-ът е наличен за дадения залог, под него ще откриете бутон, на който пише “Затвори Залог х,хх лв.“. Както се досещате, “х,хх лв.“ е сумата, която ще получите, ако в този момент натиснете бутона.

За кои пазари можем да използваме Cash Out?

За съжаление, не за всички пазари можем за използваме инструмента за затваряне на залог.

Неприятното е, че букмейкърът не отбелязва до всеки пазар дали за него Кеш Аут-ът е включен, така че няма как да знаете предварително по директен начин дали функцията ще е достъпна.

Все пак, по-голямата част от пазарите са с включен Cash Out. Като ориентир за наличността му можете да използвате залозите на живо – събитията и пазарите, за които се предлагат залози на живо, позволяват затварянето на залога. А букмейкърът има много богата програма за залози на живо – повече от половината от пре-мач залозите – така че съответно и Кеш Аут функцията е достатъчно широко разпространена.

Също така, Ефбет няма ограничение за единични или множествени залози – можете да затваряте както едните, така и другите.

Предлага ли Efbet Частичен Cash Out?

Не, другият минус на Кеш Аут услугата на Ефбет е липсата на възможност за частично затваряне на залог – тоест, да кеш аут-нете само част от залога, а другата да дочака края на събитието.

Предполага се, че в даден момент Efbet ще добави и такава възможност.