Betfair стана глобален партньор на Барселона

Betfair обяви футболно партньорство, и сделка с Барселона

Betfair обяви своето най-голямо футболно партньорство, сключвайки сделка с Барселона.Управлението на букмейкъра потвърди, че ще бъдат новият глобален партньор на “Каталунците” за следващите три сезона. Двете страни ще си сътрудничат в различни области и Betfair ще получат различни рекламни права, включително брандиране на LED системата на Камп Ноу и експозиция в различните дигитални канали на един от най-популярните спортни отбори в света.

“Щастливи сме да подпишем това дългосрочно партньорство с Барселона. Барселона е един от най-добрите отбори в света и ще ни помогнат да постигнем амбициите си за нарастване на интереса съм марката Betfair в глобален план. Очакваме с нетърпение да работим с клуба, за да предложим на феновете най-невероятните промоции, съдържание и преживявания”, заяви генералният директор на букмейкъра.

Вицепрезидентът в Барселона Манел Аройо също изрази от името на клуба задоволството от сключената сделка и похвали Betfair като водеща компания в областта на спортните залози.