Betfair Link

Brtfair elérése - alternative link

Ez az egyik kedvenc fogadó weboldalunk. Ahogy ők megjelentek 10 évvel ezelőtt a fogadói világban, máris megváltoztattak ezt a piacot egy elég innovatív ötlettel – megengedték, hogy az ügyfelek egymás szemben tudjanak fogadni és így kiiktatták a bukméker szerepét és működtek mit egy fogadói tőzsde. Ezzel együtt rengeteg új fogadási lehetőséget is kínáltak az ügyfelek számára és azért ez az egyik kedvenc fogadó oldal a magyar ügyfelek körében.
Manapság már Betfair egy óriási fogadói weboldal, nagyon sokféle fogadási lehetőséggel – bukméker verzió, fogadói tőzsde, kaszinó, póker és sok minden más.
Mint a többi fogadó weboldalnak, így a Betfair eredeti doman-je is blokkolva van és csak alternatív link segítségével be lehet lépni a weboldalra. Ez azért van, mert a Szerencsejáték Rt. betiltotta Magyarország területéről a weboldalelérést, de Ön is tudja, hogy nem lehet megtiltani a fogadást egy igazi játékosnak, azért létre hozták az alternatív linkeket.
Itt van néhány működő alternatív link.

Különbség a Betfair és a többi bukmékerek között

Van különbség egy fogadói tőzsde, mint Betfair és a hagyományos bukmékerek között. Mivel a tőzsdén az ügyfél fogad a többi játékos ellen, itt van lehetőség nem csak egy esemény MELLETT fogadni, hanem ELLENE is. Pl. lehet fogadni, hogy Bolt megnyeri a 100 méter gyors futást az Olimpián, de lehet fogadni, hogy ő azt NEM nyeri meg. A fogadóiroda nagyon kis jutalékot számol fel és mivel ők nem kockáznak semmi a fogadásokból, azért náluk a szorzók jóval nagyobbak, mint a hagyományos bukmékereknél. Ne felejtsen viszont, hogy a Betfair nem csak fogadói tőzsdeként működik, hanem mint hagyományos sportfogadó weboldal is.

Betfair bónusz rendszere

Betfair Magyarország - fogadásAttól függetlenül, hogy Ön alternatív linket használ a Betfair elérésére egy olyan országban, ahol a hatóságok betiltottak az eredeti fogadói weboldal elérését, a Betfair új ügyfelek ugyanúgy élvezhetik a bónuszt az első fogadásnál. Ahhoz csak be kell fogadni 10$-ért és kap bónuszként 30$-t. Ez automatikusan jár minden új ügyfélnek az első fogadásánál, nem kell beírni különböző promó kódokat ide vagy oda. Betfair mobile android app (download link).

Általánosan a Betfair-ről

Az egyik legjobb online platform a világon teljes ellenőrzést ad a játékosoknak a saját fogadások fölött, lehetőség nagy nyereségekre, illetve nagyon felhasználóbarát és egyszerű online felületet. Kevés az olyan fogadói weboldal, amelyik működik, mint fogadói tőzsde, és amelyik lehetőséget ad a saját ügyféléinek, hogy a játékos egy másik, ellentétes eredményben bízó játékos ellen tud fogadni. Betfair a legnagyobb fogadói tőzsde a világon, több milliós aktív ügyfél körrel. Itt, a bukméker verzióban minden van, amivel találkozhat egy hagyományos fogadói weboldalon is – élőfogadás, Live Stream, különböző akciók, stb.

Felhasználói segítség

Rengeteg segítő videó lecke áll rendelkezésre az ügyfelek számára a „Segítség és betanítás” című aloldalban. Ha Ön egy kezdő játékos ezek a videó leckék nagyon nagy segítség lehetnek az Ön számára és elég gyorsan meglehet érteni a fogadói tőzsde és a többi sportfogadási funkciók lényege. Így ne kell kapcsolatban lépni az ügyfélszolgálattal, de ha mégis lesz erre szükség, akkor többféle módon lehet ezt elintézni – élő csat-en keresztül, de van lehetőség telefonon és emailen is.

Fogadási skálák a Betfair-ben

Számunkra nem létezik olyan bukméker, aki több fogadási skálát kínál a Betfair-nél. Itt mindenre fogadhat a legnagyobb európai labdarúgó bajnokságoktól és az amerikai sportoktól kezdve a kevésbé ismert sportágakig és ligákig, amelyeket más fogadóirodák többsége még csak nem is kínál. Még olyan speciális fogadások skáláját is megtalálja, ahol fogadni tud politikai választásokra, időjárás előrejelzésre vagy egy szórakoztató rendezvényre. Ez a sok fogadási skála lehetőséget ad az ügyfeleknek több nyereségre.

Pénzkifizetés Betfair-nél

A Betfair minden népszerű pénzkifizetési módszert kínálja, beleértve a bank-és hitelkártyákat, banki átutalást, valamint a népszerű online pénztárcákat: Neteller és a PayPal. Ez nagyon fontos, mert a többi bukméker több lehetőséget kínál pénzbetétre, de ha kivételről lenne szó, akkor általában a megoldások korlátolt számban vannak. Általában a kifizetéseket ugyanazon a napon dolgozzak át, így nem kell sokáig várni a pénzére.

Összesítés

Betfair egy olyan oldal, ahol mindenkinek regisztrálnia kell. Rengeteg régi Betfair ügyfél elégedett a fogadói weboldallal és szívesen ajánljak másoknak is. Ezt teszünk mi is.

Pin It