Bet365 alternatív link

 
Ez a fogadóiroda az egyik legnagyobb bukméker a világon. A Bet365 fogadási választéka nagyon széles – nemcsak sportfogadások, póker, kaszinó, bingó, virtuális játékok, stb., hanem Live Stream és élőfogadás nagyon sok sporteseményre.

Ez a cikk egy részletes leírás a Bet365 fogadóirodáról és tartalmaz minden, ami tudni érdemes a világ legnagyobb bukmékeréről – a történetéről, az online funkcionalitásairól, a felhasználói felületjeről, a szereplő sporteseményeikről, az alternatív linkjéről, minden jó és rossz tulajdonságairól.

A számla megnyitása vagy a bet365-ben a cég ügyfélként történő regisztrációja nem jelent nehézséget.

+18 | Terms & Conditions | Begambleaware.org

Történelem, székhely, engedélyek

A fogadóiroda weboldal elérését alternatív link “mirror site” keresztül magyarokra. A fogadóiroda sportfogadási része a Egyesült Királyság Szerencsejáték bizottsága engedélyezte és jelenleg is szabályozza. A többi rész, mint a kaszinó, póker és a többi játék a Gibraltári kormány rendelete engedélyezte és jelenleg is szabályozza. Azokon kívül a fogadóiroda rendelkezik néhány másik gibraltári és ausztrál irodával.

Szolgaltátások és funkciók

Szorzók – európai, brit és amerikai.
Minimális befizetés – a kiválasztott befizetési lehetőségtől függ. A bank-és hitelkártyáknál ez az összeg, ami egyben a legkisebb fogadható összeg is.
Minimális kifizetés – a kiválasztott kifizetési lehetőségtől függ. A legkisebb pénzösszeg lehet.-tól 20 000Ft.-ig. Ha az ügyfél bank-vagy hitelkártyát használ, akkor a minimális kivehető össze legalább 5000Ft. kell, hogy legyen.
A legkisebb fogadás
A legnagyobb nyereség összege – ez attól függ mire fogadott az ügyfél az adott 24 óra alatt. Minden sport más és más napi nyereség lehetőséggekkel rendelkezik. Pl. egy foci fogadás a legnagyobb bajnokságokon hozhat akár 2 000 000M angol fontot, de ha egy kis bajnokságról van szó, ez kb. 50 000E font lehet.
A befizetett összeg többszeri forgatás feltétele – nincs ilyen feltétel. De ha ez a befizetett összeg nincs legalább még egyszer játszva mielőtt az ügyfél kiveszi azt, akkor lehetséges, hogy a bukméker felszámol különböző diákat a pénz be-és kifizetése miatt.
A bónusz többszeri forgatás feltétele – 1-szer a befizetett összegre, 3-szor a bónusz pénzösszegre. A fogadási szorzó 1,50 vagy több kell, hogy legyen és csak akkor tudja számolni a forgatható pénzösszeghez.
Fogadási szorzók – Magasabbak az átlag fogadóirodáknál. Általános kifizetés egy fogadásra – 92.71%.
Betiltott országok – a sportfogadási platform csak olyan ügyfeleket tud regisztrálni, akik olyan országokban laknak, ahol nincs betiltva az online fogadás. Ilyen ország pl. Usa, Törökország vagy Hollandia. Magyarországon nincs betiltva az online fogadás, emiatt mindenki játszhat és fogadhat a 365bet weboldalon.
Mobil fogadások – A sportfogadási weboldal rendelkezik mobil verzióval is, amelyik ugyanúgy működik, mint a rendes asztali számítogépes verzió – tud fogadni, követni a pénz egyenlegét, befizetni vagy kivenni a rendelkezésére álló pénzösszegét. Ugyanúgy tud élőbe nézni különböző sporteseményeket egyenesen a mobilkészülékéről. És ha Ön fogad a weboldal mobil felületén, a fogadóiroda erre is bónuszt kínál. Ahhoz fogadni kell minimum 200 Ft.-tal vagy többel és ugyanazt az összeget vissza kapja bónuszként az ügyfél, ez legfeljebb 8000 Ft. lehet. És amikor már fogadott, be kell írni a bónuszkódot az „Ajánlatok” weboldalrészben.
Rejtett díják: Nincs

Felhasználói felület és grafikai design

Bet365 grafikai design-je az egyik legjobb design sportfogadói weboldalra, amelyikkel mi találkoztunk is valaha. Annak köszönhető a felhasználási felület is nagyon ügyfélbarát. A fejlesztők Flash technológiái megoldásokat használtak sima HTML kód helyett, ami nagyon jól menedzseli és navigálja a rengeteg interaktív funkciót a weboldalon, Baloldalon, az oszlopon szerepel a navigációs panel, ott van feltüntetve az összes fogadható sport. Ha tetszés szerint az ügyfél megnyomja az egyik sportot, a többi fogadóiroda weboldalai ellentétben itt nem nyílik ki alkategória. Ahelyett, amikor az adott sport ki van választva, akkor a weboldal közepén megnyílnak a ligák. Ezután lehet választani ligát tetszése szerint. Ez a megoldás szerintünk nagyon jó, mert így megjelenik csak egy lecsúszható menüoszlop, ha Ön csak egy sporteseményre vagy esetleg egy adott bajnokságra koncentrál. Jelen pillanatban nem lehet követni a különböző sportok szorzóit egyszerre.

Amíg nézheti a szorzókat az adott sporteseményre, klikkelhet jobbra a vendégcsapat szorzóira, így tudja nézni több fogadási lehetőséget az adott sporteseményre. Ezek a lehetőségek ugyan azon az oldalon jelennek meg, ezzel megspórolva az oldal újabb feltöltését.

Ha érdekel jelenlegi csapat vagy valamelyik sportoló állapota, klikkelhet a statisztikai ikonra, ott találhat minden, ami után érdeklődik. Ott tényleg rengeteg információ van nagyon sok mindenről. Ha pl. foci után érdeklődik, ott találhat minden szükséges infót – az utolsó meccsek végeredményeit, a csapat állapota, a csapat jelenlegi helyett a tabellán, stb.

Az un. „Fogadási szelvény” az oldalon úgy működik, mint egy bevásárló kosár egy webáruházon – megjelenik a jobb oldalon és végig ott marad, amíg Ön a weboldal felületén van. Ha fogad valamire, akkor a weboldal automatikusan kiszámolja az Ön nettó nyereségét, ez a fogadás előtt történik meg, ezzel lehetőséget adva Önnek mérlegelésre a fogadott eseményre, esetleg összegre.

A fogadási szelvény lehetőséget ad csoportos fogadásra, miután Ön kiválasztja több mint egy sportszekciót. A weboldalon nagyon sok csoportos sportfogadás lehetőség létezik – ilyen pl. Yankee, Heinz, The Happy 63, Patent, Goliat, Block, Union Jack, stb. Több információt Magyarországról alternatív linken keresztül elérhető Bet 365 weboldalon találhat. Szakértői felülvizsgálatát bet365 kapcsolat bejelentkezést.

, 4.4 от 5 на базата на 77 гласа