Bet365 Покер


По мое мнение Bet365 е най- реномираната покер зала, съдържа изобилие от най- различни стаи, огромен трафик и много опростена и изчистена визия. Не можете да получавате рейкбек в покер залата на Bet365, но има хубава ВИП програма за компенсиране.

+ Сайтът прави един от най- големите трафици (така че имате повече от достатъчно противници на разположение) и е с много ясен и лесен за използване софтуер.
+ Една от най- добрите покер зали в световен мащаб.
 Няма рейкбек, но все пак на негово място има прилична прогрома със ВИП точки, които могат да се обменят срещу пари.

Въпреки че не можем да получим рейкбек от Bet365, ние от екипът на сайта сме прекарали много време в тази покер зала, защото размерът на трафика е достатъчно голям и софтуерът не прави никакви пречки върху играта, а напротив- улеснява я. Конкуренцията не е особено силна, така че можете да побеждавате в немалък процент от ръцете, което прави Bet365 Покер чудесен вариант за голямо разнообразие от играчи.

Единственото разочарование в тази покер зала е в липсата на пряка система за рейкбек. Въпреки това, ВИП програмата с точки е достатъчно добра за редовните играчи, така че да получите добър размер на един своеобразен рейкбек. Процентите не са толкова високи, колкото стандартните рейкбек сделки, но Bet365 ВИП схемата е една от най- печелившите от гледна точка на играчите.

Конкуренция и трафик

+ Много висок обем на трафика (на трето място сред всички покер зали).
+ Пълно е с некачествени играчи. Някои от най- слабите маси могат да бъдат именно в покер залите нa Bet365.

Bet365 е част от мрежата на iPoker, която момента държи третото място в класацията по трафик на покер зали. Пред нея са единствено гигантите PokerStars и Full Tilt Poker. Това прави Bet365 най- голямата онлайн покер зала в света, която не приема американци, и можете да бъдете сигурни, че намирането на слаби противници няма да бъде никакъв проблем.

Големият обем на трафика означава, че безспорно винаги ще има един постоянен поток от мека конкуренция, от която нашата задача е да се възползваме. Другата причина за по- ниското ниво на играчите е в това, че сайтът не приема американски играчи, а е всеизвестно, че американците са най- големите специалисти на тази игра. Много хора се хвалят с доста печеливши сесии в Bet365, което вероятно обяснява защо толкова голям брой хора се насочват именно към тази зала.

Точно тези две неща – огромният трафик и ниското средно ниво на играчите, са едни от нещата, които най- много правят тази онлайн покер зала толкова хвалена.

Bet365 Покер софтуер

+ Софтуерът наистина ни харесва. Лесен е за използване и не създава никакви проблеми.

 Въпреки това, много играчи не са чак толкова доволни от него.
 Не става за Mac.

Софтуерът на Bet365 е едновременно много любен и много мразен. Ние винаги сме харесвали дизайна на тази покер зала, защото той е:

+ Много изчистен. Винаги можете ясно да виждате действието, което се извършва, докато играете.
+ Лесен за използване. Никога не сме срещали проблеми с намирането на дадена маса и със заемането на място.

Въпреки това, трябва да отбележим, че някои играчи имат известен неприязън към този софтуер и не са щастливи, че им се налага да го използват. Не можем да си дадем логично обяснение на това, но все пак ви препоръчваме да си направите регистрация, да изтеглите софтуера и след това да опитате няколко сесии с виртуални пари, преди да играете за реални.

Едно последно нещо, което трябва да се спомене, е че не може да се променя визуалният размер на масите, но вместо това те са снабдени с мини-изглед. Той може да не се харесва на всеки, но според нас върши добра работа.