Bet365 атакувани от недоволен играч, не може да изтегли парите си

 играч си е направил регистрация и е депозирал £30,000

През миналата седмица, британският вестник The Guardian публикува историята на неидентифициран играч, който твърди, че има трудности да убеди Bet365 да му изплатят баланса в размер на £54,000. Играчът твърди, че е решил да съди букмейкъра.

Неназованият играч си е направил регистрация в букмейкъра на 16 април и е депозирал £30,000 на следващия ден. Първият му ден на залози бил зрелищно неуспешен, губейки £23,000 от сметката си, след което получил известие от букмейкъра, че максималният му залог е увеличен.

На другия ден обаче, късметът се усмихнал на играча и той увеличил банката си от £7 на £54 хиляди. Играчът твърди, че когато пожелал да изтегли парите от сметката си, букмейкърът изискал да представи банкови извлечения за произхода на парите си. Трябва да се отбележи, че наскоро именно за такива случаи Комисията на хазарта на Великобритания посъветва букмейкърите да проявяват интерес към източника на доходи на играчите, които залагат с такива сериозни суми, като мярка с прането на пари.

Все още не е ясно как ще се развие случаят и дали изобщо има такъв или някой просто си измисля.

Pin It