Bet365 Apps

Bet365 mobile alternative

Bet365 alternatív link

 
Bet365 mobil alkalmazása ingyenes és le lehet tölteni iPhone-és Android telefonokról, tabletekről, stb. Ez live streaming-re és élőfogadásokra ad lehetőséget, mint a sportesemény kezdete előtt vagy menet közben. Az Ön személyes fiókja és pénzforgalma szintén elérhetőek és irányíthatóak minden mobil készülékről.
– Be365 App – Apk 2019 Download
– Kompatibilis minden okostelefon operációs rendszerrel. Bet365 letöltés iOS, Android, Nokia, Windows Phone, stb.
– Bónusz mobil készülékről tett fogadásra
– Bet365 games mobile
– Okostelefonon elérhető élő sport közvetítések

Funkciók

A bukméker mobil alkalmazása rendelkezik néhány érdekes funkcióval. A gyors sportesemény elérés az egyik legkellemesebb dolog, amit kínál az alkalmazás, egyszerre lehet követni minden sporteseményt egy adott sportágazatban. A főoldalon lehet látni a jelenlegi állast, a szorzók elérése pedig egy gombnyomással történik.
A másik érdekes funkció az alkalmazás kínálatából az a sportesemények élő közvetítése. Bet365 évi majdnem 40 000 ezer élő közvetítéssel dicsekedhet, ezek elérhetőek nem csak számítógépről, de mobil készülékről is. Az egyetlen feltétel, hogy Ön is tudja követni élőben a sporteseményeket, az rendelkezésére álló pénzösszeg a fiókjában vagy fogadás az utolsó 24 órában. A video elérés nagyon egyszerű: be kell lépni valamelyik sporteseményre, és ha ezt élőben közvetítik, akkor ott lesz egy gomb „Videó” felirattal. Azt követően meg kell nyomni a gombot és a rendszer automatikusan megnyitja a sporteseményt előközvetítését. Itt érdemes megjegyezni, hogy nem minden verseny vagy focimeccs elérhető mobil készüléken.
Van néhány funkció, mint pl. a statisztikai részleg, amelyik nem elérhető mobil készülékről, de ez elnézhető hiányosság.

Weboldal kinézet mobil készüléken

A fogadóiroda mobil alkalmazása kinézete ugyanolyan, mint a számítógépes verzió és jól mutat kis képernyőn. A menük, az almenük és a gombok elrendezése nagyon logikusan van felépítve és főleg annak köszönhető az alkalmazás egyszerű használata. A szín választás elég jó, jó a „gyors” gombok gondolata a leghasználhatóbb funkciók elérésére. A mobil alkalmazás navigációja elég gyors és problémamentes, ami még kellemesebbre teszi a felhasználói élményt.

Bónuszok

Bet365 rengeteg bónuszt kínál azoknak az ügyfeleknek, akik a mobil alkalmazása használjak. A bónusz legnagyobb mértéke 8000Ft. Amikor megtörténik a fiók regisztrációja, akkor Ön kap emailen keresztül egy bónuszkódot, amelyiket bármikor használható. A bónusz az utolsó 7 napban fogadott legnagyobb összegre kapható. A fogadás mértéke legalább 300Ft. kell, hogy legyen, csak így jár a bónusz.

Fogadható sportágazatok

Az egyik legjobb tulajdonság a mobil alkalmazáson az, hogy minden sportágazat, amelyikre fogadható a weboldal számítógépes verzióján, elérhető mobil alkalmazáson is. Ez érvényes a sportesemény kezdete előtt vagy menet közbeni fogadására is. Fontos tudni, hogy a többi weboldali rész – kaszinó, póker és különböző játékok nem elérhető a mobil alkalmazáson, a Bet365 mobil alkalmazása csak sportfogadást kínál.
Fiók menedzselés és ügyfélszolgálati támogatás
A fiók irányítás lehetőségei a mobil alkalmazáson majdnem ugyanolyanok, mint a számítógépes verzión. Viszont itt hiányzik az ügyfélszolgálati támogatás, nincs chat vagy telefon használati lehetőség, csak email segítségével lehet kommunikálni velük.

Összefoglaló

Bet365 Mobile számunkra egy nagyon jól logikusan felépített és fejlesztett mobil alkalmazás, rengeteg ügyfélbarát funkcióval és lehetőséggel. Ennek köszönhető a mobil fogadás nagyon gyors és egyszerű, a kellemes design szintén emeli a felhasználói élményt. Az élő online streamig és az bónusz ajánlata tovább növelik az alkalmazás népszerűségét, nem hiába az utolsó két évben megnyerte a sportfogadási területén nagy becsben tartott „Az Év mobil alkalmazása” díját, így az egyetlen dolgot, amit tehetünk megköszönni a jó munkát a mobil alkalmazás fejlesztő csapatának és tovább használni egészséggel!