Залози на американски футбол

Вземете 100 лева начален бонус от Efbet

Лого на националната футболна лигаБукмейкърските къщи ни предоставят огромен брой варианти за залог. Те са още повече когато става въпрос за някое от големите дербита. В рекламираните от нашия сайт букита ще можете да откриете коефициенти за това кой ще спечели мача; за победител от него с хендикап за единия отбор; за общият брой на точките в мача; за общия брой на точките в актива на двата отбора; залози за това дали точките в края на срещата ще бъдат четно или нечетно число; за това дали точките на двата тима поотделно ще бъдат четно или нечетно число; за това кой пръв и кой последен ще спечели точки; за печелившата разлика; за първо полувреме – краен резултат и още много други. В случай че не знаете нищо за мача и просто искате да направите залог, букмейкърите са помислили и за вас – те предлагат залози за това дали при жребия ще се падне ези или тура и за това кой ще го спечели.

Съвети за правилно залагане

Печеленето от залози на американски футбол е трудна задача и средностатистическия залагащ излиза на загуба в дългосрочен план, но затова ние сме тук, за да ви дадем някои съвети за американския футбол и по- специално за НФЛ, които ще ви помогнат да имате по- добър шанс да направите пари от НФЛ.

1. Добро управление на банката.

Когато залагате на мач от сезона в НФЛ е добре да заделите за залога определена сума, която можете да си позволите да загубите. Предлагаме ви да отделите определена сума или “банка” за всяка седмица, месец и за целия сезон.

Добре е да използвате не повече от 2-5% от общата банка за всеки отделен залог. Например, ако сте си определили банка 1000 лв. за целия сезон, трябва да залагате със сума между 20 и 50 лв. Можете да играете с 2% в мачовете, които по- скоро пускате за спортта и не сте много сигурни, и 5% за срещите, за които сте добре подготвени и сте проучили добре нещата.

Една от често срещаните грешки при новобранците е да започнат да увеличават размера на своите залози, когато влезнат в печеливша или губеща серия. Запомнете, че сезона на НФЛ е дълъг и ще имате доста добри възможности, от които да се възползвате в течението му, така че трябва да управлявате парите си разумно.

2. Залагайте само на добри оферти.

Не е за вярване само колко залагащи има, които играят почти всеки мач, всяка седмица. Това е рецепта за бедствие в дългосрочен план – за да бъдете печеливш бетор на NFL, вие трябва да намерите добрите коефициенти и да се възползвате от тях.

Намерете информацията, която може да ви даде точния съвет на какво да заложите. Някои седмици може да залагате на четири мача, някои на шест, а някои само на един или два. Не трябва да намирате проблем в това. Не залагайте парите си само защото искате да направите предстоящата среща по- интересна за гледане. Тя може да е достатъчно интересна и без да трябва да губите парите си. Ако искате да сте на печалба от този сезон на НФЛ, намирайте по няколко добри оферти всяка седмица, залагайте, както казахме между 2-5% от банката си, и скоро ще видите как сметката ви нараства.

3. Избирайте добрите букмейкъри.

За да имате възможно най- добрия шанс за печелене на пари, трябва да обиколите някои от букмейкърите и да сравните коефициентите, предлагани за избрания от вас мач. Можем да ви гарантираме, че рекламираните от нас букмейкърски къщи предлагат едни от най- добрите коефициенти на пазара. Предлагаме ви да се регистрирате в 2-3 от тях и да сравнявате коефициентите в тях за всеки мач поотделно.

Мач по американски футбол