Betfair

Посети сайта на Betfair

Betfair България

Betfair е сайт за спортни залози, който в началото на своята дейност оперираше единствено като спортна борса, при която играчите сами определяха коефициентите и залагаха едни срещу други. След това обаче Betfair стартираха и традиционен букмейкър, който работи като всички останали букмейкърски къщи. След като се регистрирате, можете сами да изберете дали да ползвате букмейкърската част на сайта или борсата за залози.

Betfair е един от едва трите сайта, притежаващи лиценз за опериране в България, които са специализирани в спортните залози. Другите два такива сайта са Bet365 и Efbet. Притежаването на лиценз означава, че можете свободно да влизате в сайта, без да трябва да търсите алтернативни линкове и мирър сайтове.

Betfair стана един от първите хазартни оператори въобще, които получиха лиценз за България. Това се случи още през февруари 2014 г. и бе пряко следствие на подадената молба за лиценз през декември 2013 г.

Бонус за нови клиенти

Бонусът за нови клиенти, който Betfair предлага на играчите си от България, е в размер на €30 и се дава при направата на залог за поне €10.

Квалифициращият залог за получаването на бонуса трябва да бъда направен на коефициент 1.20 или по-голям и да бъде извършено в рамките на първите 30 дни след отварянето на сметката в Betfair. Бонус парите ще бъдат кредитирани по сметката ви в рамките на 24 часа след поставянето на квалифициращият залог.

Бонус парите са под формата на безплатните залози са във вид 3 Х €10.

Има няколко условия и забележки, с които трябва да бъдете наясно при използването на депозитния бонус на Betfair:

  • Бонус залозите могат да бъдат използвани само веднъж
  • Опцията за Cash Out „Затваряне на залог“ не може да бъде използвана при безплатните залози
  • В случай, че безплатният ви залог е печеливш, вие получавате по сметката си единствено чистата печалба от него. Тоест, ако сте заложили €10 при коефициент 1.80 и залогът ви е печеливш, по сметката си ще получите €8
  • Промоцията важи само за секцията СПОРТ – тоест, не можете да използвате бонуса в борсата за залози, а единствено в букмейкъра на Betfair
  • В сайта ще откриете и други апетитни промоции и предложения

Преглед на функциите в Betfair

Освен тяхната колекция от промоции и оферти, Betfair също така включва редица интересни функции в своя сайт. Някои от най-забележителните са:

  • Cash Out – Betfair може да се похвали с най-изчерпателната услуга за „затваряне на залог“ сред всички други онлайн букмейкъри. Тяхното предложение за затваряне на залог е на разположение в наистина широка гама от пазари и спортове.
  • Залози на живо – Специалният раздел за залози на живо в Betfair включва добра селекция от събития в много спортове, на които можете да залагате по време на провеждането им. Интерфейсът на секцията за залози на живо е удобен за използване и ще ви помогне лесно да се навигирате из широкия избор от опции за залог.
  • Предаване на живо – Още една област, в която от Betfair наистина се отличават спрямо конкуренцията си. Онлайн сайтът за залози предоставя на клиентите си достъп до отлична гама от предавани на живо събития, които отново са добре балансирани сред най-различни видове спорт. За да има достъп до потокът от преки предавания, обикновеният потребител просто трябва да има сметка със средства в нея. Единствено изключение правят конните надбягвания от Великобритания и Ирландия, за които трябва да имате поставен залог, за да имате право да гледате директните излъчвания.
  • Acca Edge – При използването на тази опция, клиентите могат с малко да намалят коефициента на своите акамулаторни залози, което служи като застраховка – ако само един мач в правата колонка не излезе, букмейкърът ви връща направения залог. Тази опция може да бъде използвана за всички спортове и пазари.

Мобилно приложение на Betfair

След като залаганията в движение започнаха да стават все по-популярни, по-голямата част от букмейкърите направиха своите услуги по-лесно достъпни за мобилни устройства. Betfair не се различават от общата тенденция и създадоха едно прекрасно приложение за мобилни телефони и таблети. Ето нашето ревю на мобилната версия на Betfair:

Всъщност, има повече от една мобилни версии на Betfair. Компанията създаде специални свои приложения за устройства, използващи Android, iOS и Blackberry, както и специална версия за iPAD-и. Всички тези версии могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на Betfair или чрез обичайния даунлоуд канал на устройствата. Освен това, отлично мобилно уеб приложение е на разположение чрез уеб браузърът на устройствата.

Всички версии на мобилното приложение на Betfair осигуряват идентично потребителско изживяване. Не са много хората, които са се оплакали от мобилните версии на Betfair. Те са лесни за навигиране, приятни за окото и като цяло с отлична изработка. Обхватът от пазари и възможности не се различава значително от десктоп версията на сайта, но за съжаление преките предавания на спортни събития към момента не са налични от мобилни устройства. Също така, друга препоръка към мобилните версии на Betfair е, че фишът за залагане може да бъде направен по-интуитивен.

Популярност и репутация

Betfair в момента твърдят, че са най-големият онлайн сайт за залози във Великобритания. Що се отнася до България, те са вторият най-голям сайт за залози. Безспорно е, че Betfair е най-голямата борса за залози в света и като такава има доста добра репутация и имидж, които компанията да защитава.

Като такава, компанията винаги прави всичко възможно да избягва нежеланата публичност с отрицателен оттенък и заради това има тенденция да се отнася със своите клиенти изключително добре. Клиенти на сайта могат да бъдат намерени във всички точки на света, а клиентите в България се увеличават значително с всеки изминал ден.

Безопасност и сигурност

При проучването на нашето ревю на Betfair, ние открихме, че компанията в много отношения е в челните редици що се отнася до въпросите за информационната сигурност и предприетите защитни мерки.

Тяхното SSL криптиране е най-малко 128-битово, което е стандартът за индустрията, но когато сайтът се използва чрез някои определени браузъри, криптирането стига до 256 бита. Сървърите, на които Betfair държи важните данни за своите клиенти и операции, са защитени с мрежови защитни стени, а физическите центрове за съхранение на данни се охраняват денонощно и са обезпечени с биометрични проверки, за да се повиши сигурността.

Компанията се грижи също така за защитата на клиентите си и спазването на правилата за отговорен хазарт. Те имат свой собствен сайт специално за отговорния хазарт. Betfair предоставя много съвети на своите играчи как да избегнат риска от попадане в групата на хората със зависимост към хазарта. Играчите в Betfair имат опцията да се „самоизключат“ като затворят акаунта си за период от шест месеца или по-дълъг период.

Поддръжка на клиентите

Поддръжката на клиентите на Betfair е разнообразна и лесно достъпна. На голяма част от въпросите, които може да ви изникват в главата, вече им е отговорено в секцията за „Често задавани въпроси“, а ако там не откриете лек за своите проблеми, можете да се свържете с хора от отдела по поддръжка на клиентите по имейл, телефон или чрез чат на живо в самия сайт. Средното време за отговор в чата на живо е около 60 секунди, а за имейл – около четири часа.

Цялостен преглед на Betfair

След създаването си през 2000 г., Betfair израсна много и се превърна в едни от най-големите и най-разпознаваеми онлайн букмейкъри в света.

Техният сайт е атрактивен, с отлични коефициенти, лесна навигация и широк обхват на пазари и спортове. Многото предложения за залози на живо и хилядите преки предавания на различни спортни събития всяка година са част от другите силни страни на Betfair.

Модерните функции и екстри, като например опциите за затваряне на залог и Acca Edge иновацията, правят този букмейкърски сайт още по-примамливо място за любителите на спортните залози в България.

Какво може да се подобри?

Макар и Betfair да са без съмнение отличен онлайн букмейкър, на който се наслаждават милиони играчи, има някои неща, които от наша гледна точка ни се струват на не достатъчно високо ниво и могат да бъдат подобрени.

Изборът на текущи промоции и бонуси, например, по-никакъв начин не е толкова широк и щедър, колкото на някои от преките конкуренти на сайта. Другият минус, който се забелязва в сайта, е че в интерфейсът за залози на живо не са включени толкова много графики и статистики, колкото могат да бъдат намерени в Bet365, например.

Също така, мобилното приложение на Betfair може да бъде направено по-добро чрез вкарването в него на преките предавания на спортни събития, които са налични в десктоп версията на сайта.

betfair bg

Betfair

Betfair, 3.8 от 5 на базата на 4 гласа
Pin It